• 4 φράσσοντας ζωνών στάσιμο Jammer κηφήνων Omni κατευθυντικό με τη μεγάλη ακτίνα μπλοκαρίσματος
4 φράσσοντας ζωνών στάσιμο Jammer κηφήνων Omni κατευθυντικό με τη μεγάλη ακτίνα μπλοκαρίσματος

4 φράσσοντας ζωνών στάσιμο Jammer κηφήνων Omni κατευθυντικό με τη μεγάλη ακτίνα μπλοκαρίσματος

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: , zhejiang, Κίνα
Μάρκα: Zhejiang Zhongdeng Electronic Technology
Αριθμό μοντέλου: Zd-gr040-2000-4

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: negotiable
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Συχνότητα εργασίας: 0.9GHz σε 5.8GHz Ακτίνα μπλοκαρίσματος: 2000m
Δύναμη RF: 80W Κύριο βάρος μονάδων: 35kg
Διαστάσεις: 42X22X30cm
Υψηλό φως:

φράσσοντας συσκευές ραδιοσυχνότητας

,

φράσσοντας συσκευή για τους κηφήνες

Περιγραφή προϊόντων

 

4 το μπλοκάρισμα ενώνει στάσιμο jammer κηφήνων omni κατευθυντικό με τη μεγάλη ακτίνα μπλοκαρίσματος 2Km

 

1. Επισκόπηση

  

  Zd-gr040-2000-4 στάσιμο jammer κηφήνων omni κατευθυντικό εφαρμόζει την αυτόματη ψηφιακή τεχνολογία κώδικα παρέμβασης. Με την εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας, αυτό το jammer μπορεί να επιτύχει τη μεγάλη ακτίνα μπλοκαρίσματος 2Km για 4 φράσσοντας ζώνες. Είναι 902-928MHz, 1559-1610MHz, 2405-2485MHz, 5.725-5850MHz. Jammer μπορεί επίσης να παραγάγει μια σφαιρική ηλεκτρομαγνητική ασπίδα κυμάτων με 360 βαθμό για να αποτρέψει τους κηφήνες αυτήν την περιοχή. Έτσι, μπορεί να παρέχει την ικανοποιητική προστασία για τη θέση ή το πρόσωπο απαίτησης. Εμποδίζει τα κανάλια μακρινός-ελέγχου του κηφήνα με την εκπομπή του ασύρματου σήματος παρέμβασης. Κατόπιν ο κηφήνας δεν μπορεί να είναι τηλεχειριζόμενος και να απομακρυνθεί από την αρχική πετώντας πορεία. (Ο κηφήνας μπορεί να προσγειωθεί ή να πάει πίσω στην αφετηρία).

Αυτό το jammer μπορεί να είναι εγκατεστημένες στάσιμο και εργασία σε παντός καιρού για οποτεδήποτε. Μπορεί να αποτρέψει τους εγκληματίες χρησιμοποιώντας τους κηφήνες για να κάνει τα παράνομα πράγματα όπως η ενεργοποίηση βομβών, μεταφέροντας τα ναρκωτικά, που δραπετεύουν από τη φυλακή, στρατιωτική βάση κατασκόπευσης, που διανέμει τα φυλλάδια, την επικίνδυνη παράδοση αντικειμένων και άλλες επιβλαβείς ενέργειες. Πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να προστατεύσει την ασφάλεια των σημαντικών θέσεων και των σημαντικών πολιτικών ηγετών.

 

 

2. Λειτουργίες

1). Μπορεί αποτελεσματικά μακρινός να παρεμποδίσει το σήμα ελέγχου του μικρού κηφήνα τη χαμηλή ταχύτητα και το χαμηλό ύψος όπως τους ασύρματους κηφήνες τηλεχειρισμού και τους κηφήνες με το ΠΣΤ, Glonass, σύστημα ναυσιπλοΐας Beidou. Οι κηφήνες δεν θα είναι τηλεχειριζόμενοι και θα πάνε πίσω στην αφετηρία ή το έδαφος.

2). Μόλις βρεθεί ο παράνομος κηφήνας για να είναι στενός ή είσοδος την περιοχή προειδοποίησης, jammer θα τους φράξει αμέσως.

 

3. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

1) Έχει τέσσερις φράσσοντας ζώνες να περιλάβουν τις κυρίως ζώνες ελέγχου κηφήνων στην τρέχουσα αγορά όπως το ΠΣΤ (1.5G), 900MHz, 2.4GHz, 5.8GHz και ούτω καθεξής.

2) Έχει τη χαμηλή δύναμη RF. Η συνολική δύναμη RF αυτό το jammer είναι μόνο 80W (20W ανά ζώνη). Και έχει τη μεγάλη ακτίνα μπλοκαρίσματος 2000m (για όλα τα είδη κηφήνα από DJI) (έχει την πολύ υψηλότερη αποδοτικότητα μπλοκαρίσματος από το παρόμοιο είδος jammer από άλλες επιχειρήσεις)

3) Η συνολική κατανάλωση ισχύος είναι πιό μικρή από 400W

4) Έχει τέσσερις κεραίες που εξασφαλίζει την πανκατευθυντική περιοχή μπλοκαρίσματος. Κάνει τα αποτελέσματα μπλοκαρίσματος είναι ισοδύναμο και ικανοποιητικό προς όλες τις κατευθύνσεις.

5) Μπορεί να λειτουργήσει σε μερικές ειδικές καταστάσεις όπως η βροχή, το χιόνι, το χαμηλό και υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλον.

6) Τρόπος εργασίας: Τρόπος προεπιλογής, χειρωνακτικός τρόπος. Μπορεί να κάνει τον κηφήνα να λάβει μέτρα όπως πηγαίνει στο σπίτι, προσγειώνεται και μερικές άλλες ενέργειες

7) Έχει τη λειτουργία self-protect. Μόλις έπαιρνε η σύνδεση κεραιών ή καλωδίων τα προβλήματα, jammer θα άρχιζε το συναγερμό και θα έκλεινε το εσωτερικό κύκλωμα για να προστατεύσει τα σημαντικά συστατικά από τη ζημία.

 

 

4. Τεχνικές προδιαγραφές

1) Φράσσοντας ζώνες: 902-928MHz, 1559-1610MHz, 2405-2485MHz, 5.725-5850MHz

2) Ακτίνα μπλοκαρίσματος: 2000m@ το ύψος πετάγματος κηφήνων είναι 100m, η απόσταση μεταξύ της προβολής ελεγκτών και κηφήνων στο έδαφος είναι επίσης 100m (για DJI phantom3 ή 4)

3) Διάσταση: 42X22X30cm

4) Στεγανοποιήστε: IP65

5) Θερμοκρασία λειτουργίας: - 20-+55°C

6) Δύναμη RF: 80W

7) Τύπος και ποσότητα κεραιών: πανκατευθυντική κεραία, 4 κεραίες.

8) Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: 220VAC, 3A

9) Κύριο βάρος μονάδων: 35Kg

 

4 φράσσοντας ζωνών στάσιμο Jammer κηφήνων Omni κατευθυντικό με τη μεγάλη ακτίνα μπλοκαρίσματος 0

 

Zd-gr040-2000-4 στάσιμος κατευθυντικός κηφήνας omni…

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd 4 φράσσοντας ζωνών στάσιμο Jammer κηφήνων Omni κατευθυντικό με τη μεγάλη ακτίνα μπλοκαρίσματος θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.