• Χαμηλή δύναμη RF του κατευθυντικού μαύρου χρώματος Omni κηφήνων μπλοκαρίσματος σημάτων 180w
  • Χαμηλή δύναμη RF του κατευθυντικού μαύρου χρώματος Omni κηφήνων μπλοκαρίσματος σημάτων 180w
Χαμηλή δύναμη RF του κατευθυντικού μαύρου χρώματος Omni κηφήνων μπλοκαρίσματος σημάτων 180w

Χαμηλή δύναμη RF του κατευθυντικού μαύρου χρώματος Omni κηφήνων μπλοκαρίσματος σημάτων 180w

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: , zhejiang, Κίνα
Μάρκα: Zhejiang Zhongdeng Electronic Technology
Αριθμό μοντέλου: Zd-gr040-2000-9

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: negotiable
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Λειτουργώντας ζώνες: 9 ζώνες Ακτίνα μπλοκαρίσματος: 2000m
Δύναμη RF: 180W Κύριο βάρος μονάδων: 35kg
Εύρος συχνοτήτων: 0.3-5.8GHz όνομα: κηφήνες μπλοκαρίσματος σημάτων
Υψηλό φως:

ραδιο φράσσοντας συσκευή

,

φράσσοντας συσκευή για τους κηφήνες

Περιγραφή προϊόντων

 

Χαμηλή δύναμη RF 180W, κατευθυντικό, στάσιμο jammer κηφήνων omni με 9 φράσσοντας ζώνες

 

1. Επισκόπηση

   Η ανάπτυξη των μικρών κηφήνων με τη χαμηλή ταχύτητα και το χαμηλό ύψος πετάγματος κάνει τον κηφήνα να γίνει δημοφιλή στους πολίτες. Σαν resuit, οι εγκληματίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους κηφήνες για να σπάσουν τη δημόσια ασφάλεια όπως τη μεταφορά των ναρκωτικών, διαφυγή από τη φυλακή, στρατιωτικές βάσεις κατασκόπευσης, και παράδοση των επικίνδυνων πραγμάτων. Όταν οι κηφήνες με τη χαμηλή ταχύτητα και τη χαμηλή πετώντας είσοδο ύψους μερικές σημαντικός ή ευαίσθητες περιοχές, άνθρωποι πρέπει επειγόντως να ξέρουν τις μεθόδους στο banish αυτοί οι κηφήνες στη στιγμή εμφάνισης. Για ενισχύστε τη επίβλεψη, ο εξοπλισμός τεχνικής είναι επίσης σημαντικός. 

    Zd-gr040-2000-9 στάσιμο jammer κηφήνων omni κατευθυντικό εφαρμόζει την πιό πρόσφατη τεχνολογία μπλοκαρίσματος που αναπτύσσεται από ηλεκτρονικό ομο Zhejiang μας zhongdeng, ΕΠΕ. Χρησιμοποιεί τη χαμηλή δύναμη RF 180W να επιτευχθεί η άριστη επίδραση μπλοκαρίσματος που προστατεύουν τους χρήστες από την ακτινοβολία. Μπορεί φραγμοί 9 κανάλια μακρινός-ελέγχου ζωνών του κηφήνα με την παραγωγή της πανκατευθυντικής ηλεκτρομαγνητικής περιοχής προστασίας. Κατόπιν ο κηφήνας δεν μπορεί να είναι τηλεχειριζόμενος και να απομακρυνθεί από την αρχική πετώντας πορεία. (Ο κηφήνας μπορεί να προσγειωθεί ή να πάει πίσω στην αφετηρία).

     Αυτό το jammer μπορεί να είναι εγκατεστημένες στάσιμο και εργασία σε παντός καιρού για οποτεδήποτε. Μπορεί να αποτρέψει τους εγκληματίες χρησιμοποιώντας τους κηφήνες για να κάνει τα παράνομα πράγματα. Πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να προστατεύσει την ασφάλεια των σημαντικών θέσεων και των σημαντικών πολιτικών ηγετών.

 

 

2. Λειτουργίες

1). Μπορεί αποτελεσματικά μακρινός να παρεμποδίσει το σήμα ελέγχου του μικρού κηφήνα τη χαμηλή ταχύτητα και το χαμηλό ύψος όπως τους ασύρματους κηφήνες τηλεχειρισμού και τους κηφήνες με το ΠΣΤ, Glonass, σύστημα ναυσιπλοΐας Beidou. Οι κηφήνες δεν θα είναι τηλεχειριζόμενοι και θα πάνε πίσω στην αφετηρία ή το έδαφος.

2). Μόλις βρεθεί ο παράνομος κηφήνας για να είναι στενός ή είσοδος την περιοχή προειδοποίησης, jammer θα τους φράξει αμέσως.

 

3. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

1) Έχει εννέα φράσσοντας ζώνες να περιλάβουν τις σχεδόν ζώνες ελέγχου κηφήνων στην τρέχουσα αγορά όπως το ΠΣΤ, 315MHz, 433MHz, 800MHz, 900MHz, 2.4GHz, 5.8GHz και ούτω καθεξής.

2) Έχει τη χαμηλή δύναμη RF. Η συνολική δύναμη RF αυτό το jammer είναι μόνο 180W (20W ανά ζώνη). Και έχει τη μεγάλη ακτίνα μπλοκαρίσματος 2000m (για όλα τα είδη κηφήνα από DJI) (έχει την πολύ υψηλότερη αποδοτικότητα μπλοκαρίσματος από το παρόμοιο είδος jammer από άλλες επιχειρήσεις)

3) Τρόπος εργασίας: Τρόπος προεπιλογής, χειρωνακτικός τρόπος. Μπορεί να κάνει τον κηφήνα να λάβει μέτρα όπως πηγαίνει στο σπίτι, προσγειώνεται και μερικές άλλες ενέργειες

4) Έχει τη λειτουργία self-protect. Μόλις έπαιρνε η σύνδεση κεραιών ή καλωδίων τα προβλήματα, jammer θα άρχιζε το συναγερμό και θα έκλεινε το εσωτερικό κύκλωμα για να προστατεύσει τα σημαντικά συστατικά από τη ζημία.

5) Μπορεί να λειτουργήσει σε μερικές ειδικές καταστάσεις όπως η βροχή, το χιόνι, το χαμηλό και υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλον.

6) Η συνολική κατανάλωση ισχύος είναι πιό μικρή από 750W

7) Έχει 6 κεραίες που εξασφαλίζει την πανκατευθυντική περιοχή μπλοκαρίσματος. Κάνει τα αποτελέσματα μπλοκαρίσματος είναι ισοδύναμο και ικανοποιητικό προς όλες τις κατευθύνσεις.

 

4. Τεχνικές προδιαγραφές

1) Φράσσοντας ζώνες: 315MHz, 433MHz, 800MHz, 900MHz, 1.2GHz, 1.5GHz, 2.4GHz, 5.8GHz και ούτω καθεξής

2) Ακτίνα μπλοκαρίσματος:

2000m@ το ύψος πετάγματος κηφήνων είναι 100m, η απόσταση μεταξύ της προβολής ελεγκτών και κηφήνων στο έδαφος είναι επίσης 100m (για DJI phantom3 ή φάντασμα 4) Για τις ζώνες 315MHz/433MHz: η απόσταση μπλοκαρίσματος στην αναλογία απόστασης επικοινωνίας είναι υψηλότερη στις 0.5:1 (δύναμη ελεγκτών κηφήνων το RF είναι 0.5W).

3) Δύναμη RF: 180W

4) Τύπος και ποσότητα κεραιών: πανκατευθυντική κεραία, 6 κεραίες.

5) Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: 220VAC, 3A

6) Κύριο βάρος μονάδων: 35Kg

7) Διάσταση: 42X22X30cm

8) Στεγανοποιήστε: IP65

9) Θερμοκρασία λειτουργίας: - 20-+55°C

Χαμηλή δύναμη RF του κατευθυντικού μαύρου χρώματος Omni κηφήνων μπλοκαρίσματος σημάτων 180w 0

Zd-gr040-2000-9 στάσιμος πανκατευθυντικός κηφήνας j…

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Χαμηλή δύναμη RF του κατευθυντικού μαύρου χρώματος Omni κηφήνων μπλοκαρίσματος σημάτων 180w θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.