• Μακροχρόνια ακτίνα μπλοκαρίσματος Jammer σημάτων 2Km για τους κηφήνες, στάσιμο Jammer
Μακροχρόνια ακτίνα μπλοκαρίσματος Jammer σημάτων 2Km για τους κηφήνες, στάσιμο Jammer

Μακροχρόνια ακτίνα μπλοκαρίσματος Jammer σημάτων 2Km για τους κηφήνες, στάσιμο Jammer

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Jiaxing, zhejiang, Κίνες
Μάρκα: Zhejiang Zhongdeng Electronic Technology
Αριθμό μοντέλου: Zd-gr040-2000-9

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: negotiable
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Λειτουργώντας ζώνες: 9 ζώνες Ακτίνα μπλοκαρίσματος: 2000m
Δύναμη RF: 180W Κύριο βάρος μονάδων: 35kg
Γωνία μπλοκαρίσματος: Omni-directional
Υψηλό φως:

φράσσοντας συσκευές ραδιοσυχνότητας

,

φράσσοντας συσκευή για τους κηφήνες

Περιγραφή προϊόντων

 

Μακροχρόνια ακτίνα μπλοκαρίσματος 2Km, κατευθυντικό, στάσιμο jammer κηφήνων omni με 9 φράσσοντας ζώνες

 

1. Επισκόπηση

Για να εξετάσει τις παράνομες ενέργειες που διευθύνονται με τη χρησιμοποίηση των κηφήνων, ηλεκτρονικός ομο Zhejiang μας zhongdeng, το ΕΠΕ αναπτύσσει και κατασκευάζει έναν τύπο jammer κηφήνων αποκαλούμενο zd-gr040-2000-9 στάσιμο omni που κατευθυντικό jammer κηφήνων εφαρμόζει την αυτόματη ψηφιακή τεχνολογία κώδικα παρέμβασης. Χρησιμοποιεί τη χαμηλή δύναμη RF 180W να επιτευχθεί μια σφαιρική περιοχή προστασίας 360 βαθμού με τη μεγάλη ακτίνα μπλοκαρίσματος 2Km που προστατεύουν απαιτημένος tagret από επίθεσης και jammer κηφήνων τους χειριστές από την ακτινοβολία. Είναι εγκατεστημένο στάσιμο και εμποδίζει τα κανάλια μακρινός-ελέγχου του κηφήνα με την εκπομπή electromagnetc του σήματος με 9 φράσσοντας ζώνες από 0.3-6GHz. Κατόπιν ο κηφήνας δεν μπορεί να είναι τηλεχειριζόμενος και να απομακρυνθεί από την αρχική πετώντας πορεία. (Ο κηφήνας μπορεί να προσγειωθεί ή να πάει πίσω στην αφετηρία). Έχει τη μακροχρόνια ακτίνα μπλοκαρίσματος 2km που εξασφαλίζει αποτελεσματικότητα των αποστολών μπλοκαρίσματος.

Zd-gr040-2000-9 μπορούν να είναι εγκατεστημένες στάσιμα και εργασία σε παντός καιρού για οποτεδήποτε. Μπορεί να αποτρέψει τους εγκληματίες χρησιμοποιώντας τους κηφήνες για να κάνει τα παράνομα πράγματα όπως η διαφυγή από τη φυλακή, στρατιωτική βάση κατασκόπευσης, που διανέμει τα φυλλάδια, την επικίνδυνη παράδοση αντικειμένων και άλλες επιβλαβείς ενέργειες. Πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να προστατεύσει την ασφάλεια των σημαντικών θέσεων και των σημαντικών πολιτικών ηγετών.

 

 

2. Λειτουργίες

1). Μπορεί αποτελεσματικά μακρινός να παρεμποδίσει το σήμα ελέγχου του μικρού κηφήνα τη χαμηλή ταχύτητα και το χαμηλό ύψος όπως τους ασύρματους κηφήνες τηλεχειρισμού και τους κηφήνες με το ΠΣΤ, Glonass, σύστημα ναυσιπλοΐας Beidou. Οι κηφήνες δεν θα είναι τηλεχειριζόμενοι και θα πάνε πίσω στην αφετηρία ή το έδαφος.

2). Μόλις βρεθεί ο παράνομος κηφήνας για να είναι στενός ή είσοδος την περιοχή προειδοποίησης, jammer κατευθυντικός θα τους φράξει αμέσως.

 

3. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

1) Έχει εννέα φράσσοντας ζώνες να περιλάβουν τις σχεδόν ζώνες ελέγχου κηφήνων στην τρέχουσα αγορά όπως το ΠΣΤ, 315MHz, 433MHz, 800MHz, 900MHz, 2.4GHz, 5.8GHz και ούτω καθεξής.

2) Έχει τη χαμηλή δύναμη RF. Η συνολική δύναμη RF αυτό το jammer είναι μόνο 180W (20W ανά ζώνη). Και έχει τη μεγάλη ακτίνα μπλοκαρίσματος 2000m (για όλα τα είδη κηφήνα από DJI) (έχει την πολύ υψηλότερη αποδοτικότητα μπλοκαρίσματος από το παρόμοιο είδος jammer από άλλες επιχειρήσεις)

3) Τρόπος εργασίας: Τρόπος προεπιλογής, χειρωνακτικός τρόπος. Μπορεί να κάνει τον κηφήνα να λάβει μέτρα όπως πηγαίνει στο σπίτι, προσγειώνεται και μερικές άλλες ενέργειες

4) Έχει τη λειτουργία self-protect. Μόλις έπαιρνε η σύνδεση κεραιών ή καλωδίων τα προβλήματα, jammer θα άρχιζε το συναγερμό και θα έκλεινε το εσωτερικό κύκλωμα για να προστατεύσει τα σημαντικά συστατικά από τη ζημία.

5) Μπορεί να λειτουργήσει σε μερικές ειδικές καταστάσεις όπως η ψιλή βροχή, το χιόνι, το χαμηλό και υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλον.

6) Η συνολική κατανάλωση ισχύος είναι πιό μικρή από 750W

7) Έχει 6 κεραίες που εξασφαλίζει την πανκατευθυντική περιοχή μπλοκαρίσματος. Κάνει τα αποτελέσματα μπλοκαρίσματος είναι ισοδύναμο και ικανοποιητικό προς όλες τις κατευθύνσεις.

 

4. Τεχνικές προδιαγραφές

1) Φράσσοντας ζώνες: 315MHz, 433MHz, 800MHz, 900MHz, 1.2GHz, 1.5GHz, 2.4GHz, 5.8GHz και ούτω καθεξής

2) Ακτίνα μπλοκαρίσματος:

2000m@ το ύψος πετάγματος κηφήνων είναι 100m, η απόσταση μεταξύ της προβολής ελεγκτών και κηφήνων στο έδαφος είναι επίσης 100m (για DJI phantom3 ή φάντασμα 4) Για τις ζώνες 315MHz/433MHz: η απόσταση μπλοκαρίσματος στην αναλογία απόστασης επικοινωνίας είναι υψηλότερη στις 0.5:1 (δύναμη ελεγκτών κηφήνων το RF είναι 0.5W).

3) Διάσταση: 42X22X30cm

4) Στεγανοποιήστε: IP65

5) Θερμοκρασία λειτουργίας: - 20-+55°C

6) Δύναμη RF: 180W

7) Τύπος και ποσότητα κεραιών: πανκατευθυντική κεραία, 6 κεραίες.

8) Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: 220VAC, 3A

9) Κύριο βάρος μονάδων: 35Kg

Μακροχρόνια ακτίνα μπλοκαρίσματος Jammer σημάτων 2Km για τους κηφήνες, στάσιμο Jammer 0

Zd-gr040-2000-9 στάσιμος πανκατευθυντικός κηφήνας j…

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Μακροχρόνια ακτίνα μπλοκαρίσματος Jammer σημάτων 2Km για τους κηφήνες, στάσιμο Jammer θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.