• Ευρύ συχνότητας Jammer 9 σημάτων φάσματος στάσιμο φράσσοντας ζώνες από 0.3-5.8ghz
  • Ευρύ συχνότητας Jammer 9 σημάτων φάσματος στάσιμο φράσσοντας ζώνες από 0.3-5.8ghz
Ευρύ συχνότητας Jammer 9 σημάτων φάσματος στάσιμο φράσσοντας ζώνες από 0.3-5.8ghz

Ευρύ συχνότητας Jammer 9 σημάτων φάσματος στάσιμο φράσσοντας ζώνες από 0.3-5.8ghz

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: , zhejiang, Κίνα
Μάρκα: Zhejiang Zhongdeng Electronic Technology
Αριθμό μοντέλου: Zd-gr040-2000-9

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: negotiable
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Συχνότητα εργασίας: 0.3GHz σε 5.8GHz Ακτίνα μπλοκαρίσματος: 2000m
Δύναμη RF: 180W Κύριο βάρος μονάδων: 35kg
Διαστάσεις: 42X22X30cm
Υψηλό φως:

φράσσοντας συσκευές ραδιοσυχνότητας

,

φράσσοντας συσκευή για τους κηφήνες

Περιγραφή προϊόντων

 

Ευρύ φάσμα συχνότητας 9 φράσσοντας ζωνών από 0.3-5.8GHz, στάσιμο jammer κηφήνων omni κατευθυντικό

 

1. Επισκόπηση

   Στον τρέχοντα χρόνο, οι μικροί κηφήνες με τη χαμηλή ταχύτητα και το χαμηλό ύψος πετάγματος γίνονται δημοφιλείς στους πολίτες. Εντούτοις, οι κηφήνες έχουν επίσης κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα στην κοινωνία. Οι άνθρωποι παίζουν τους κηφήνες τους γύρω από τον αερολιμένα και μερικές συσσωρευμένες θέσεις. Οι εγκληματίες χρησιμοποιούν τους κηφήνες για να μεταφέρουν τα ναρκωτικά, διαφυγή από τη φυλακή, να κατασκοπεύσουν τις στρατιωτικές βάσεις, φυλλάδια και να παραδώσουν τα επικίνδυνα πράγματα. Όταν οι κηφήνες με τη χαμηλή ταχύτητα και τη χαμηλή πετώντας είσοδο ύψους μερικές σημαντικός ή ευαίσθητες περιοχές, άνθρωποι πρέπει επειγόντως να ξέρουν τις μεθόδους στο banish αυτοί οι κηφήνες στη στιγμή εμφάνισης. Για ενισχύστε τη επίβλεψη, ο εξοπλισμός τεχνικής είναι επίσης σημαντικός. 

Zd-gr040-2000-9 στάσιμο jammer κηφήνων omni κατευθυντικό χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία μπλοκαρίσματος της επιχείρησής μας. Με τη χρησιμοποίηση της πιό πρόσφατης τεχνολογίας μπλοκαρίσματος παραγωγής, jammer μπορεί να φράξει το σήμα από 0.3-5.8GHz περιλαμβάνει 9 ζώνες. Μπορεί να είναι εγκατεστημένο στάσιμο και να παραγάγει μια πανκατευθυντική περιοχή προστασίας 360 βαθμού για τις απαραίτητο θέσεις ή το πρόσωπο. Εμποδίζει τα κανάλια μακρινός-ελέγχου του κηφήνα με την εκπομπή του ασύρματου σήματος παρέμβασης. Κατόπιν ο κηφήνας δεν μπορεί να είναι τηλεχειριζόμενος και να απομακρυνθεί από την αρχική πετώντας πορεία. (Ο κηφήνας μπορεί να προσγειωθεί ή να πάει πίσω στην αφετηρία).

Αυτό το jammer μπορεί να είναι εγκατεστημένες στάσιμο και εργασία σε παντός καιρού για οποτεδήποτε. Μπορεί να αποτρέψει τους εγκληματίες χρησιμοποιώντας τους κηφήνες για να κάνει τα παράνομα πράγματα όπως η ενεργοποίηση βομβών, μεταφέροντας τα ναρκωτικά, που δραπετεύουν από τη φυλακή, στρατιωτική βάση κατασκόπευσης, που διανέμει τα φυλλάδια, την επικίνδυνη παράδοση αντικειμένων και άλλες επιβλαβείς ενέργειες. Πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να προστατεύσει την ασφάλεια των σημαντικών θέσεων και των σημαντικών πολιτικών ηγετών.

 

 

2. Λειτουργίες

1). Μπορεί αποτελεσματικά μακρινός να παρεμποδίσει το σήμα ελέγχου του μικρού κηφήνα τη χαμηλή ταχύτητα και το χαμηλό ύψος όπως τους ασύρματους κηφήνες τηλεχειρισμού και τους κηφήνες με το ΠΣΤ, Glonass, σύστημα ναυσιπλοΐας Beidou. Οι κηφήνες δεν θα είναι τηλεχειριζόμενοι και θα πάνε πίσω στην αφετηρία ή το έδαφος.

2). Μόλις βρεθεί ο παράνομος κηφήνας για να είναι στενός ή είσοδος την περιοχή προειδοποίησης, jammer θα τους φράξει αμέσως.

 

3. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

1) Έχει εννέα φράσσοντας ζώνες να περιλάβουν τις σχεδόν ζώνες ελέγχου κηφήνων στην τρέχουσα αγορά όπως το ΠΣΤ, 315MHz, 433MHz, 800MHz, 900MHz, 2.4GHz, 5.8GHz και ούτω καθεξής.

2) Έχει τη χαμηλή δύναμη RF. Η συνολική δύναμη RF αυτό το jammer είναι μόνο 180W (20W ανά ζώνη). Και έχει τη μεγάλη ακτίνα μπλοκαρίσματος 2000m (για όλα τα είδη κηφήνα από DJI) (έχει την πολύ υψηλότερη αποδοτικότητα μπλοκαρίσματος από το παρόμοιο είδος jammer από άλλες επιχειρήσεις)

3) Η συνολική κατανάλωση ισχύος είναι πιό μικρή από 750W

4) Έχει 6 κεραίες που εξασφαλίζει την πανκατευθυντική περιοχή μπλοκαρίσματος. Κάνει τα αποτελέσματα μπλοκαρίσματος είναι ισοδύναμο και ικανοποιητικό προς όλες τις κατευθύνσεις.

5) Τρόπος εργασίας: Τρόπος προεπιλογής, χειρωνακτικός τρόπος. Μπορεί να κάνει τον κηφήνα να λάβει μέτρα όπως πηγαίνει στο σπίτι, προσγειώνεται και μερικές άλλες ενέργειες

6) Έχει τη λειτουργία self-protect. Μόλις έπαιρνε η σύνδεση κεραιών ή καλωδίων τα προβλήματα, jammer θα άρχιζε το συναγερμό και θα έκλεινε το εσωτερικό κύκλωμα για να προστατεύσει τα σημαντικά συστατικά από τη ζημία.

7) Μπορεί να λειτουργήσει σε μερικές ειδικές καταστάσεις όπως η βροχή, το χιόνι, το χαμηλό και υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλον.

 

 

4. Τεχνικές προδιαγραφές

1) Φράσσοντας ζώνες: 315MHz, 433MHz, 800MHz, 900MHz, 1.2GHz, 1.5GHz, 2.4GHz, 5.8GHz και ούτω καθεξής

2) Ακτίνα μπλοκαρίσματος:

2000m@ το ύψος πετάγματος κηφήνων είναι 100m, η απόσταση μεταξύ της προβολής ελεγκτών και κηφήνων στο έδαφος είναι επίσης 100m (για DJI phantom3 ή φάντασμα 4) Για τις ζώνες 315MHz/433MHz: η απόσταση μπλοκαρίσματος στην αναλογία απόστασης επικοινωνίας είναι υψηλότερη στις 0.5:1 (δύναμη ελεγκτών κηφήνων το RF είναι 0.5W).

3) Δύναμη RF: 180W

4) Τύπος και ποσότητα κεραιών: πανκατευθυντική κεραία, 6 κεραίες.

5) Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: 220VAC, 3A

6) Κύριο βάρος μονάδων: 35Kg

7) Διάσταση: 42X22X30cm

8) Στεγανοποιήστε: IP65

9) Θερμοκρασία λειτουργίας: - 20-+55°C

Ευρύ συχνότητας Jammer 9 σημάτων φάσματος στάσιμο φράσσοντας ζώνες από 0.3-5.8ghz 0

 

Zd-gr040-2000-4 στάσιμος κατευθυντικός κηφήνας omni…

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Ευρύ συχνότητας Jammer 9 σημάτων φάσματος στάσιμο φράσσοντας ζώνες από 0.3-5.8ghz θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.