• 2km φράσσοντας Jammer σημάτων απόστασης φορητό για τους κηφήνες, μακράς διαρκείας χρόνος
2km φράσσοντας Jammer σημάτων απόστασης φορητό για τους κηφήνες, μακράς διαρκείας χρόνος

2km φράσσοντας Jammer σημάτων απόστασης φορητό για τους κηφήνες, μακράς διαρκείας χρόνος

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: , zhejiang, Κίνα
Μάρκα: Zhejiang Zhongdeng Electronic Technology
Αριθμό μοντέλου: Zd-gr030-2000-α

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: negotiable
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Συχνότητα μπλοκαρίσματος: 0.3G σε 5.8G Απόσταση μπλοκαρίσματος: 2km
Διαστάσεις: 55X36X23cm Λειτουργίες: Κηφήνες μαρμελάδας για να προστατεύσει τη δημόσια ασφάλεια
Όνομα προϊόντων: Φορητός όλο jammer κηφήνων συχνότητας
Υψηλό φως:

κατευθυντικό jammer κηφήνων

,

jammer σημάτων για τους κηφήνες

,

φορητό Jammer σημάτων απόστασης 2km

Περιγραφή προϊόντων

2km φράσσοντας Jammer σημάτων απόστασης φορητό για τους κηφήνες, μακράς διαρκείας χρόνος

 

1. Επισκόπηση

    Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας κηφήνων, οι μικροί κηφήνες με τη χαμηλή ταχύτητα και το χαμηλό ύψος πετάγματος γίνονται δημοφιλείς στους πολίτες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους ανθρώπους για πολλές εφαρμογές όπως το ηλεκτροφόρο καλώδιο που ελέγχει, ψεκασμός φυτοφαρμάκων, αεροφωτογραφία, χαρτογράφηση, διαχείριση κυκλοφορίας, αναγνώριση αντι-τρομοκρατίας και διάσωση ανθρώπων.
Στην άλλη πλευρά, οι κηφήνες μπορούν επίσης να προκαλέσουν το πρόβλημα για την κοινωνία. Κάποιο hobbyist κηφήνων παίζει τους κηφήνες τους γύρω από τον αερολιμένα και μερικές συσσωρευμένες θέσεις. Οι εγκληματίες χρησιμοποιούν τους κηφήνες για να μεταφέρουν τα ναρκωτικά, διαφυγή από τη φυλακή, να κατασκοπεύσουν τις στρατιωτικές βάσεις, φυλλάδια και να παραδώσουν τα επικίνδυνα πράγματα. Όταν οι κηφήνες είναι στενοί σε μερικές σημαντική ή ευαίσθητες περιοχές, οι άνθρωποι πρέπει να το εξετάσουν και να προστατεύσουν το σημαντικό στόχο από την επίθεση κηφήνων. Κατόπιν jammer κηφήνων μπορεί να είναι μια χρήσιμη επιλογή.

     Zd-gr030-2000-φορητό jammer κηφήνων εφαρμόζει την ευφυή ψηφιακή τεχνολογία κώδικα μπλοκαρίσματος. Φράσσει τις ζώνες ελέγχου του κηφήνα στη σειρά από 0.3GHZ σε 5.8GHz με την εκπομπή του ραδιο φράσσοντας σήματος. Κατόπιν ο κηφήνας δεν μπορεί να είναι τηλεχειριζόμενος και να απομακρυνθεί από την αρχική πετώντας πορεία. (Ο κηφήνας μπορεί να προσγειωθεί ή να πάει πίσω στην αφετηρία). Λόγω της υψηλής αποδοτικότητας της τεχνολογίας μπλοκαρίσματός μας, η απόσταση μπλοκαρίσματος jammer μας είναι 2Km και έχει την ενσωματωμένη μπαταρία λίθιου με το μακράς διαρκείας χρόνο 1 ώρας. Με εκείνα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, jammer μας είναι σε θέση να εξασφαλίσει την αποτελεσματικότητα των αποστολών μπλοκαρίσματος. Μπορεί να αποτρέψει τους εγκληματίες χρησιμοποιώντας τους κηφήνες για να διευθύνει τις παράνομες ενέργειες. Πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να προστατεύσει την ασφάλεια των σημαντικών θέσεων και των σημαντικών πολιτικών ηγετών.
Zd-gr030-2000-φορητό jammer κηφήνων αναπτύσσεται και κατασκευάζεται από Zhejiang Zhongdeng την ηλεκτρονική τεχνολογία Co.Ltd. Τα πλεονεκτήματα αυτό το jammer είναι ολοκληρωμένη συχνότητα μπλοκαρίσματος και μακροχρόνιος συνεχής χρόνος απασχόλησης. Χρησιμοποιείται ευρέως για την προστασία ασφάλειας της σημαντικής διάσκεψης, τις μεγάλες συναθροίσεις και τις σημαντικές θέσεις.

 

2. Λειτουργίες

1) Μπορεί αποτελεσματικά μακρινός να παρεμποδίσει το σήμα ελέγχου του μικρού κηφήνα τη χαμηλή ταχύτητα και το χαμηλό ύψος όπως τους ασύρματους κηφήνες τηλεχειρισμού και τους κηφήνες με το ΠΣΤ, Glonass, σύστημα ναυσιπλοΐας Beidou. Οι κηφήνες δεν θα είναι τηλεχειριζόμενοι και θα πάνε πίσω στην αφετηρία ή το έδαφος

.2) Μόλις βρεθούν για να είναι οι παράνομοι κηφήνες στενοί ή είσοδος η περιοχή προειδοποίησης, jammer κατευθυντικός παρεμβαίνει themimmediately.

 

3. Πλεονεκτήματα

1) Απόσταση μπλοκαρίσματος.

Τουλάχιστον 2000 μέτρα για τη συχνότητα ενώνουν υψηλότερο από 800MHz (για το φάντασμα 3 και το φάντασμα 4)

Για 315MHz, 433MHz, την αναλογία του μπλοκαρίσματος και την απόσταση επικοινωνίας μεγαλύτερη στις 1:1

Για άλλη ζώνη, η αναλογία της απόστασης μπλοκαρίσματος και επικοινωνίας μεγαλύτερης στις 0.5:1

 

 

2km φράσσοντας Jammer σημάτων απόστασης φορητό για τους κηφήνες, μακράς διαρκείας χρόνος 0

2) Κεραίες (2 κεραίες)
Μια κεραία είναι μια περιοδική κεραία κούτσουρων. Μια άλλη κεραία είναι μια κεραία επιτροπής. Αυτές οι δύο κεραίες μπορούν να συνδυάσουν σε μια ολόκληρη κεραία.

3) Όλες οι ζώνες μέσα σε 300-2500MHz και οι ενισχυμένες ζώνες περιλαμβάνουν 315MHz, 433MHz, 845MHz, 868MHz, 900 MHZ, 1.2GHz, 1.3GHz, 1.4GHz, 1.5GHz, 2.4GHz, 5.8GHz. Jammer περιλαμβάνει τις κύριες ζώνες ελέγχου του κηφήνα στην τρέχουσα αγορά και άλλες τροποποιημένες ζώνες ελέγχου.

4) Χαμηλή δύναμη RF. Η συνολική δύναμη παραγωγής όλων των πέντε λειτουργώντας ζωνών σε αυτό το jammer είναι λιγότερο από 150W. Η δύναμη στο εργαζόμενο κράτος είναι λιγότερο από 100W.

5) Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος (μπαταρία λίθιου μέσα στην κύρια συσκευή)
Η μπαταρία μπορεί να υποστηρίξει τη συσκευή συνεχίζει το σήμα για τις ώρες τουλάχιστον 1 (25°C).
 6) Βάρος συσκευών: 24Kg
7) Μέγεθος: 55X36X23cm

Zd-gr030-2000-φορητός όλος ο κηφήνας jammer.do ζωνών…

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd 2km φράσσοντας Jammer σημάτων απόστασης φορητό για τους κηφήνες, μακράς διαρκείας χρόνος θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.