• Το μαύρο στρατιωτικό φορητό Jammer κηφήνων μεμονωμένο πρόσωπο φράσσει όλη τη συχνότητα κηφήνων
Το μαύρο στρατιωτικό φορητό Jammer κηφήνων μεμονωμένο πρόσωπο φράσσει όλη τη συχνότητα κηφήνων

Το μαύρο στρατιωτικό φορητό Jammer κηφήνων μεμονωμένο πρόσωπο φράσσει όλη τη συχνότητα κηφήνων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: , zhejiang, Κίνα
Μάρκα: Zhejiang Zhongdeng Electronic Technology
Αριθμό μοντέλου: Zd-gr030-2000-α

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: negotiable
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα προϊόντων: Φορητό UAV jammer Συχνότητα μπλοκαρίσματος: 0.3G σε 5.8G
Απόσταση μπλοκαρίσματος: 2km Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: κατασκευή-στην μπαταρία λίθιου
Διαστάσεις: 55X36X23cm Λειτουργίες: Κηφήνες μαρμελάδας για να προστατεύσει τη δημόσια ασφάλεια
Υψηλό φως:

κατευθυντικό jammer κηφήνων

,

jammer σημάτων για τους κηφήνες

,

Μαύρο φορητό Jammer κηφήνων

Περιγραφή προϊόντων

 

Το μαύρο στρατιωτικό φορητό Jammer κηφήνων μεμονωμένο πρόσωπο φράσσει όλη τη συχνότητα κηφήνων

 

1. Επισκόπηση

   Σήμερα, οι εγκληματίες χρησιμοποιούν τους κηφήνες για να αναστατώσουν τη δημόσια ασφάλεια όπως τα ναρκωτικά μεταφορών, διαφυγή από τη φυλακή, φυλλάδια και παραδίδουν τα επικίνδυνα πράγματα. Γίνεται ένα μεγάλο πρόβλημα ότι η κυβέρνηση δίνει σε πολλή την προσοχή.
Όταν οι κηφήνες προσπαθούν να κλείσουν κάποιο σημαντικό θέση ή πρόσωπο, οι άνθρωποι πρέπει επειγόντως να ξέρουν τις μεθόδους στο banish αυτοί οι κηφήνες στη στιγμή εμφάνισης. Χρειάζονται αποτελεσματικό jammer κηφήνων για να προστατεύσουν τον απαραίτητο στόχο από την επίθεση κηφήνων.

    Zd-gr030-2000-φορητό jammer κηφήνων εφαρμόζει την αυτόματη ψηφιακή τεχνολογία κώδικα παρέμβασης. Το φράσσοντας φάσμα συχνότητας αυτό το jammer είναι από 0.3GHZ σε 5.8GHz. Περιλαμβάνει σχεδόν τη συχνότητα ελέγχου κηφήνων στην παγκόσμια αγορά. Όταν η είσοδος κηφήνων η περιοχή μπλοκαρίσματος του zd-gr030-2000-α, αυτό δεν μπορεί να είναι τηλεχειριζόμενη από τον ιδιοκτήτη της και να αρχίσει να παρασύρει από την αρχική πετώντας πορεία. (Ο κηφήνας μπορεί να προσγειωθεί ή να πάει πίσω στην αφετηρία). Η κεραία σχεδιάζεται γιατί φορητός το καταστήστε κατάλληλο να ενεργοποιήσει jammer.  αυτός εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητα των αποστολών μπλοκαρίσματος. Μπορεί να αποτρέψει τους εγκληματίες χρησιμοποιώντας τους κηφήνες για να διευθύνει τις παράνομες ενέργειες. Πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να προστατεύσει την ασφάλεια των σημαντικών θέσεων και των σημαντικών πολιτικών ηγετών.
Zd-gr030-2000-φορητό jammer κηφήνων αναπτύσσεται από Zhejiang Zhongdeng την ηλεκτρονική τεχνολογία Co.Ltd. Τα πλεονεκτήματα αυτό το jammer είναι ολοκληρωμένη συχνότητα μπλοκαρίσματος και μακροχρόνιος συνεχής χρόνος απασχόλησης. Χρησιμοποιείται ευρέως για την προστασία ασφάλειας της σημαντικής διάσκεψης, τις μεγάλες συναθροίσεις και τις σημαντικές θέσεις.

 

2. Λειτουργίες

1) Μπορεί αποτελεσματικά μακρινός να παρεμποδίσει το σήμα ελέγχου του μικρού κηφήνα τη χαμηλή ταχύτητα και το χαμηλό ύψος όπως τους ασύρματους κηφήνες τηλεχειρισμού και τους κηφήνες με το ΠΣΤ, Glonass, σύστημα ναυσιπλοΐας Beidou. Οι κηφήνες δεν θα είναι τηλεχειριζόμενοι και θα πάνε πίσω στην αφετηρία ή το έδαφος

.2) Μόλις βρεθούν για να είναι οι παράνομοι κηφήνες στενοί ή είσοδος η περιοχή προειδοποίησης, jammer κατευθυντικός παρεμβαίνει themimmediately.

 

3. Πλεονεκτήματα

1) Όλες οι ζώνες μέσα σε 300-2500MHz και οι ενισχυμένες ζώνες περιλαμβάνουν 315MHz, 433MHz, 845MHz, 868MHz, 900 MHZ, 1.2GHz, 1.3GHz, 1.4GHz, 1.5GHz, 2.4GHz, 5.8GHz. Jammer περιλαμβάνει τις κύριες ζώνες ελέγχου του κηφήνα στην τρέχουσα αγορά και άλλες τροποποιημένες ζώνες ελέγχου.

2) Απόσταση μπλοκαρίσματος.

Τουλάχιστον 2000 μέτρα για τη συχνότητα ενώνουν υψηλότερο από 800MHz (για το φάντασμα 3 και το φάντασμα 4)

Για 315MHz, 433MHz, την αναλογία του μπλοκαρίσματος και την απόσταση επικοινωνίας μεγαλύτερη στις 1:1

Για άλλη ζώνη, η αναλογία της απόστασης μπλοκαρίσματος και επικοινωνίας μεγαλύτερης στις 0.5:1

 

 

Το μαύρο στρατιωτικό φορητό Jammer κηφήνων μεμονωμένο πρόσωπο φράσσει όλη τη συχνότητα κηφήνων 0

3) Χαμηλή δύναμη RF. Η συνολική δύναμη παραγωγής όλων των πέντε λειτουργώντας ζωνών σε αυτό το jammer είναι λιγότερο από 150W. Η δύναμη στο εργαζόμενο κράτος είναι λιγότερο από 100W.

4) Κεραίες (2 κεραίες)
Μια κεραία είναι μια περιοδική κεραία κούτσουρων. Μια άλλη κεραία είναι μια κεραία επιτροπής. Αυτές οι δύο κεραίες μπορούν να συνδυάσουν σε μια ολόκληρη κεραία.
5) Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος (μπαταρία λίθιου μέσα στην κύρια συσκευή)
Η μπαταρία μπορεί supportthe συσκευή να συνεχίσει το σήμα για τις ώρες τουλάχιστον 1 (25°C).
 6) Βάρος συσκευών: 24Kg
7) Μέγεθος: 55X36X23cm

Zd-gr030-2000-φορητός όλος ο κηφήνας jammer.do ζωνών…

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Το μαύρο στρατιωτικό φορητό Jammer κηφήνων μεμονωμένο πρόσωπο φράσσει όλη τη συχνότητα κηφήνων θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.